Pop-up Image

Welcome to Grayson!

We design new products. You crowd-fund them at incredible prices. Grayson. Everybody wins.

  • No products in the cart.

Това е като всяка друга храна: твърде много от всичко не е здравословно.

Това е като всяка друга храна: твърде много от всичко не е здравословно.

Шкиперите за закуска бяха картината на сърдечно -съдовия риск, без значение дали факторите са контролирани или не.

Проучването никога не е определило „закуска“ или не е взела предвид какво ядат хората.

Данните се основават на едно единствено интервю, направено 17-23 години преди проследяването.

Абсолютният риск беше почти нищо.

Ще го кажа още веднъж за всички вас отзад:

Корелацията не е равна на причинно -следствената връзка!

И така, както официално изявление бяхте.

Ако не ядете закуска, не е нужно да започнете заради това проучване.

Ако ядете закуска, не е нужно да продължите заради това проучване.

Бях много развълнуван да прочета рецептата за рецепта за рецептата за този месец, която е прясна от градината – юли плодове и зеленчуци.

След като съм живял в чужбина за известно време и съм пътувал както до САЩ, така и в чужбина многократно в годината през целия си живот, аз съм добре запознат с това, което много не-канадци смятат, че е Канада. Студено, чисто и че можете да карате ски тук през юли. Сериозно, имах някои луди взаимодействия с не-канадците за времето тук. Мнозина не осъзнават, че времето ни е точно като Чикаго – супер горещо и влажно през лятото, наистина замръзва през зимата. Не, ние не живеем в Иглус. Да, имаме микровълни. Не, нямате нужда от пуловер тук през юни. Да, наистина е горещо през лятото. Като, вонящо горещо.

По същите линии не мисля, че някои хора осъзнават, че Канада и по -конкретно Онтарио – което е моят фокус, защото оттам съм – има процъфтяваща реколта от продукти от май до октомври. Моята рецепта за темата за този месец използва свеж грах и воден крес на Онтарио и е гарнирана с буррата и свеж лимонов винегрет. Просто и красиво, наистина е летна салата, която трябва да се наслаждава.

Моята майка купуваше огромни торби с пресен грах в Онтарио, все още в черупката, за моите братя и аз. Ние се борихме над тях тогава и аз все още запазвам привързаността си към тях (моите братя и граха) и до днес . Отварянето на дебелия шушулка и намирането на голям грах е летен ритуал за нашето семейство.

Много грахови рецепти сдвояват граха с мента, но не ми се струваше да правя граха и ментовия. Избрах Watercress за рецептата, заради ухапването му и хрупкава текстура. Watercress също е супер с високо съдържание на антиоксиданти.

Бурата беше не-мозъчен. За първи път вкусих Бурата, когато бях бременна с второто си дете и веднага бях закачен. Продължавах да се връщам в ресторанта, където го бях изял, защото не можех да получа достатъчно. Все още е една от любимите ми снизхождения.

Подобно на голяма част от биволската моцарела, това е топка от прясно сирене с мек вкус. Най -хубавото нещо за Burrata обаче е, че когато го напукате, средата е течно сирене, което изтича навсякъде. Можете да го загребите с хляб, да го разбъркате в макаронени изделия или да го поставите върху салата, което направих тук.

Цялото сирене е годни за консумация, но за целите на снимките, аз премахнах външния слой на сиренето, който обхваща центъра на Gooey. Не се притеснявайте, майка ми и аз го изядох, докато правех снимките!

Лимоновият винегрет не е моя. Това е от Epicurious и оригиналната рецепта е тук.

Насладете се на тази великолепна салата и не забравяйте: Да, имаме телефони в Канада.

Сервира 6 като гарнитура

4lb пресен грах, необработен (около 4 чаши, обстреляни)

1 куп водна креса, измита, подрязани стъбла (около 2 чаши)

1 250-G бурата, изцедена

1/2t лимонова кора

2t прясно изцеден лимонов сок

1t захар

1/2t Dijon горчица

1/4t морска сол

3-4t зехтин

Прясно смлян пипер на вкус

Напад на граха в голяма купа.

Вървете около 1 инч вода в средна тенджера и добавете граха. Поставете капак върху саксията и задушете граха за 3-4 минути.

Изцедете граха и бланката със студена течаща вода. Изцедете отново и изсушете граха много добре, като ги заличете с хартиена кърпа. Поставете в голяма купа. Колкото повече влага имат грахът върху тях, толкова по -малко превръзката ще се придържа към салатата.

Добавете водната креса към граха и разбъркайте внимателно (синини за криза).

Направете дресинга, като разбиете заедно лимоновата кора, лимоновия сок, захарта, горчицата и фината морска сол в малка купа, докато захарта и солта се разтворят. Добавете 3 супени лъжици маслото в бавен поток, като разбърквате постоянно, докато превръзката се смеси добре. Подправете с фина морска сол и прясно смлян черен пипер. Ако желаете, разбийте в останалото масло в бавен поток, разбърквайки постоянно.

Добавете желаното количество превръзка към сместа грах/воден крес и хвърлете отново нежно.

Поставете облечената салата върху чиния и сложете бурата на върха на нея. Разтворете сиренето с нож и вилица и пуснете мекия център на няколко места върху салатата.

Насладете се!

Връзка Inlinkz

Да бъда ангажиран в Instagram е огромна част от моята кариера.

Не само получавам да публикувам снимки на моите рецепти и да се ангажирам с последователи, но и улавям тенденциите в храната, когато те отпадат.

Можете да се обзаложите, че когато нова тенденция за храна се запали, първо ще бъде в Instagram! И така научих за тоста от сладък картоф.

Доста съм свенция в моя хляб Езекиел (и добре, и моята пекарна хала Phipps също … няма смисъл в това, оставяйки това навън), но винаги забелязвам, когато блогърите за храна измислят начини да избегнат глутен – опаковки на яката, Например юфка с юфка с тиквички, карфиол пица, например – въпреки че не обичам юфка, изработена от зеленчуци. Не благодаря.

Разработих много рецепта без глутен, за да покажа на моите читатели без глутен някаква любов, а тази е грандиозна.

Сладкият картофенен тост не е с нисък въглехидрати, но е питателен, вкусен и напълно универсален. Можете също така да го направите преди време за тези прибързани сутрини. Win-Win-Win!

Когато преодолях идиотията на името „Сладък картоф-тост“, защото наистина изобщо не е тост-той не е тост, а не хляб-това е просто превозно средство за гарнитури, подобни на тост, реших, че е това, че е така нещо, което исках да опитам.

Сладкият картоф е нисък гликемичен въглехидрати, който очевидно има различен хранителен профил от конвенционалния (чете: магазин за хранителни стоки). Антиоксидантите (включително бета каротин) и витамини А и С са по -разпространени в сладки картофи, отколкото в хляба. Сравнявайки чаша сладък картоф с 2 филийки хляб, хлябът има малко повече протеини, сладкият картоф има малко повече (естествена) захар. Влакното е около равни.

Нека стигнем до рецептата, която запазвам супер.

Колкото по -големи са сладки картофи, които използвате, толкова повече филийки ще излезете от тях. Бих казал, че две големи филийки са порция, защото трябва да се отчитате в гарнитурата.

Ако имате остатъци, просто ги пуснете в хладилника. Те ще се съхраняват добре и ще закусите/закуски/и т.н. През останалата част от седмицата.

Предоставям ви някои опции за гарнитура, за да можете да изберете кои искате.

Тези в моите снимки са: чедър и нарязани праскови с босилек; локс с крема сирене и червен лук; авокадо с домати, сол и люспи от червен пипер, намазани със зехтин; Притиснато извара с напукан черен пипер, сол и пресен копър, намазан със зехтин.

Можете също да направите сладко: гръцко кисело мляко с пресни боровинки, бадемово масло с малини, фъстъчено масло с канела и банан и т.н. Възможностите са безкрайни.

Обичам тостовете, затопляли малко (или веднага от фурната, след като се охладят леко; не се опитвайте да разпространявате крема сирене върху горещ сладък картоф, това иска за бъркотия). Горещо препоръчвам да ги охладите, пуснете ги в тостера или микровълновата, за да го свалите за кратко.

Печат (Без глутен, вегетариански) сладък тост от картофи Порции: 4 души Съставки 2 Големи сладки картофи 1-2 T зехтин Гарнитура: Сирене чедър Крема сирене Рикота или пресована извара Авокадо Нарязани домати Праскови и други пресни плодове Пресни билки Сол, черен пипер и чили Ядки масла Инструкции Загрейте фурната си до 425F. Нарежете сладките картофи по дължина на парчета ½ инча. Поставете парчетата върху лист за печене и намажете от двете страни на всяко парче със зехтин (или масло – можете напълно да използвате масло, esp, ако правите сладки версии) Печете филийките за около 30-45 минути, като се завъртите веднъж, докато и двете страни се покафенят. Извадете от фурната, оставете да се охлади до топло и отгоре.

Nutrition Twitter е запален с най -новите открития на аналите на вътрешната медицина – в четири проучвания – че яденето на месо не причинява рак или сърдечни заболявания и не увеличава риска от смърт.

Така че, разбира се, медиите са навсякъде: Изрязването на червено и преработеното месо няма да подобри здравето ви! Месото е наред! Проучете зелените светлини Консумация на червено и преработено месо!

аг, facepalm !!

И така, трябва ли да ядем повече месо? Същата сума? На фона на най-новия тласък за повече диети на растителна основа, тези открития изглеждат странни.

Какво наистина намериха проучванията за месо?

Яде ли е червено месо лошо?

Червеното месо и неговото въздействие върху нашето здраве винаги са били спорен предмет. От едната страна на аргумента на Twitter са промишките, обикновено хора с ниско съдържание на въглехидрати, с някои лекари, казвайки, че Анчел Кийс е измама (Анчел Кийс беше човекът, който за първи път обяви наситените мазнини като вредни, което води до Северна Америка до Приемете по-тежка диета с въглехидрати .. Коя, всички знаем как се оказа това)

От друга страна са хора-много от тях на растителни ядещи, някои лекари, някои учени, казвайки, че наситените мазнини и други съединения в месото са вредни за здравето ни.

Това е като весел кръг между тези две групи, които няма да спрат. Толкова много, че спрях да се вписвам и започнах да се превърта точно.

Цялостното ми чувство за месо винаги е било съвместимо с повечето от начина, по който се чувствам към всяка друга храна: твърде много не е чудесно за нас, но някои вероятно са безобидни. Това е като всяка друга храна: твърде много от всичко не е здравословно. Сериозно.

Разбира се, проучванията са свързани наситени мазнини със сърдечни заболявания и възпаление, но тези проучвания далеч не са категорични. И има причина за това, до която ще стигна.

Което ме довежда до точката на моя пост: За какво бяха тези изследвания?

Изследването

Първото проучване:

Червено и преработено консумация на месо и риск за смъртност от всички причини и кардиометаболични резултати: систематичен преглед и мета-анализ на кохортни изследвания.

Метод: Панел направи систематичен преглед на наблюдателни доказателства за връзки между обработеното и непреработеното консумация на месо в различни количества и кардиометаболично заболяване и риска от умиране като цяло.

Резултати: Доказателствата, които свързват както обработеното, така и непреработеното месо с болестта, са слаби и ниска ценност.

Второто проучване:

Модели на консумация на червено и преработено месо и риск от резултати от кардиометаболи и рак: систематичен преглед и мета-анализ на кохортни изследвания.

Метод: рецензенти оцениха сигурността на доказателствата от наблюдателни проучвания с 1000 или повече участници.

Резултати: Ниска или много ниска сигурност доказателства, че червеното и преработеното консумация на месо е свързано с резултатите от кардиометаболи и рак.

Третото проучване:

Ефект на по -нисък срещу по -висок прием на червено месо върху резултатите от кардиометаболи и рак: систематичен преглед на рандомизирани изпитвания.

Метод: Рецензенти оцениха риска от пристрастия и сигурност на доказателствата в 12 съдебни процеси.

Резултати: „Доказателствата с ниска до много ниска ценност сочат, че диетите, ограничени в червеното месо, могат да имат малък или никакъв ефект върху основните кардиометаболични резултати и смъртността и честотата на рака.“

Четвъртото проучване:

Намаляване на червения и преработен прием на месо и смъртност и честота на рака: систематичен преглед и мета-анализ на кохортни изследвания.

Метод: рецензенти оцениха връзката в 73 наблюдателни проучвания между консумацията на червено месо и честотата на рака.

Резултати: „Възможните абсолютни ефекти на червеното и преработеното консумация на месо върху смъртността и честотата на рака са много малки, а сигурността на доказателствата е ниска до много ниска.“

Моите мнения

Общите препоръки, които са резултат от тези проучвания?

Продължете да правите това, което правите. Яжте месо, всичко е наред.

О, и вегетарианските диети може дори да не са по -здрави от диетите с месо.

какво?

моето мнение и знам, че може да е противоречиво, е:

Тези изследвания на месото всъщност не ни казват нищо.

Повечето изследвания на храненето не ни казват нищо.

Те са по -скоро като образовано предположение, защото наблюдателни изследвания са гадни. (Спомняте ли си това проучване на яйцата?)

Ето проблемите с тях:

Всеки е генетично различен и затова всеки обработваме хранителни вещества по различен начин. Наситените мазнини могат да вдигнат холестерола ми, но не и на съпруга ми. Бактериите на червата може да имат нещо общо с това как и ние обработваме храната по различен начин – и микробиомът на всеки е различен. Наблюдателни проучвания не могат да отчитат тези и всички други объркващи променливи, които могат да изкривят резултатите.

Изследователите се опитват да контролират тютюнопушенето, заседналия начин на живот и болестта, но те просто не могат да контролират за всяко едно нещо. Това означава, и по -специално за тези проучвания, че резултатите могат да бъдат повлияни от други фактори.

В тези проучвания червеното и преработеното месо се събира заедно. Такъв провал.

Проучванията за хранене не могат наистина да определят източника на резултатите от проучването, тъй като всички те са наблюдения. С други думи, никой няма да се съгласи да живее в лаборатория в продължение на години и години, като се храни с надзор и внимателно приготвена диета, за да видим какво наистина се случва с телата ни, когато консумираме насищания. Затова вместо това питаме хората от какво се състои тяхната редовна диета и след това ги проследяваме години наред, за да видим какво се случва с тях. Умират ли? Разболяват ли се? Здрави ли са?

Обикновено субектите за изучаване попълват въпросник за честотата на храната (колко често ядете зеленчуци?) Един път в началото на изследването и това е всичко.

Въпросниците за честота на храната са известни скучни, дълги и трудни за попълване. Хората забравят какво са яли. Те лъжат. Те се дразнят с дългата форма и просто започват да прескачат и попълват небрежно лайна. Също така: Ако някой се случи да промени диетата си в рамките на изследването, това няма да се отрази в резултатите. И като се има предвид, че някои проучвания са над 10 години, това е важно нещо, което трябва да се вземе предвид.

С други думи? Вероятно би трябвало да го спрем с наблюдателните изследвания, но наистина няма друга алтернатива за изучаване как това, което ядем, може да ни повлияе.

И така, какво ядем?

Ако не можем да разчитаме на данни за наблюдение на храненето, което е почти всяко проучване на храненето, което излиза, какво трябва да правим?

Ето моите препоръки:

Яжте различни храни. Това означава: зеленчуци, месо, риба, яйца, сирене, масло, боб, торта, кисело мляко, плодове, бисквитки с орео и каквото и да е друго.

Опитайте се да ядете колкото се може повече цели, минимално преработени храни.

Не се страхувайте от храна. Намерете радост и мир с хранене. Яжте по начин, който ви помага да поддържате удобна тежест за вас. Това ви кара да се чувствате добре.

и спрете да вярвате в медийните заглавия относно изследванията на храненето.

Напълних тегло и светът не приключи. Това е така, защото наддаването на тегло в резултат на период на свръхиндукция е нормално.

и всичко е наред.

Всъщност е много вероятно да натрупате тегло някъде в близко бъдеще.

Contents

26 marzo, 2023
Próbálj meg nem feltenni nekem a tekercselt kérdéseket azután!
27 marzo, 2023
10 Permainan Slot Online Penuh Yang Dirilis di 2022

Sorry, the comment form is closed at this time.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies